Udhëtimi është pushimi im

>> Saturday, April 25, 2009


Rrugët janë
Vetëm për udhëtarët
Të hapura

Kalimtarët
Le të kërkojnë
Lagjet e tyre

Ëndërrat
Nuk ua prishi.
Unë jamë
Udhëtarë I përbetuar
S’largohem dot nga udhëtimi
Gjithëherë kërkoj një më të mirë.
Bora
Ndonjëherë rrëshqet
Ve një shtresë
Rrugicave
Ku unë do kaloj

Dora
Ngrihet përshëndet,
Pranverën që vie
Dhe një këngë bilbili
Porositë.
Ndoshta
Në nji nga rrugët
Edhe ndalem.

Jo
për të pushuar.
Pushimi im
Tani,
Është udhëtimi
Po ,
Vetëm atëherë
Do të ndalem
Do të mbetem
Kur të takoj
Ty
Krijuesi im.


Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP