Eja në kraharor

>> Saturday, August 29, 2009Hamdi Nuhiju


Eja bukuroshe
Të pishë nga dashuria ime
Por të lutem mos u deh,
Ruaje veten dhe ndjenjat e tua
Për stadin e lart
Për në Xhenet.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP