Hemoglobina blu

>> Monday, August 10, 2009


Neve na janë prerë dy masa shpirti
Të palohen në trupin që po e ngasim
Lartësia e dhimbjes dhe klithmës
Është e njëjtë si tek mashkulli ashtu
Edhe tek femra dhe ajo është pa gjini
Si jeta
Gjuha sërish bëhet nyje e s’mund ta
Thotë sa kushton një jetë vuajtjeje
Për dashurinë e cila nuk ka gjini
Si jeta

Ne kemi hemoglobinën blu sepse duam
Ta themi këngën e palloit e të pushojmë
Në zemrat të cilat nuk kanë gjini
Si jeta
Fahredin SHEHU

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP