UNË JAM RAMAZANI

>> Monday, August 24, 2009

UNË JAM RAMAZANI

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:qsbvQMsKDGqD5M:http://www.islamicmedicine.org/medmiraclesofquran/ramadan44.jpg

Jemi 12 vllezër

Dhe kemi shumë vlera

Unë jam më i madhi

Unë jam RAMAZANI


Jam muaj I kur’anit

Edhe diturisë

Që zhduk errësirën

E sjellë mirësinë


Jam muaj I paqës

Edhe I mëshirës

Muaj I shëndetit

Edhe bereqetit


Jam muaj I mëkëmbjes

Edhe I fuqisë

Muaj I bashkimit

Edhe I shpëtimit


Jam muaj I zeqatit

Ndihmues I të ngratit

Jam muaj I durimit

Edhe I fitimit


Jam muaj I familjes

Muaj I respektit

Mburojë nga xhehenemi

Udhërrëfyes xhenneti


Jam muaj I syfyrit

Dhe muaj I iftarit

Unë jam knaqësia

E çdo besimtari.


Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP