Iftari 3

>> Monday, August 24, 2009

 
E kur dielli fillon të skuqet në qiellin e lashtësisë


E kuqërremat e tij bien mbi kulmet e shtëpive


Dhe kur fëmijët dëgjohen duke vrapuar nga sokaku


Duke thirrur "kandila" e vrapuar për n'sofër për iftar


E sonte jemi gëzuar që rendin ia mësuam nga viti i kaluar


Këtij Ramazani të bekuar si të gjithë të tjerët


E për sivjet lodhjen e kemi liqe se të gjithë e dimë se është nxhehtë


Por zemrat tona janë të flladituna se me shpirtë i agjërojmë ditët e lirisë


Nga Shejtani
 
Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP