Falëndero!

>> Sunday, August 30, 2009

Hevzi ZEQIRI
Dhe kur koka të plas nga dhimbja,
Mos thuaj “kuku” more i shkretë,
Por, falënderoje Zotin tënd,
Që shumë të paska desht.
Të ka dashur i lartëmadhëruari
Dhe mbi ty ka lëshuar bereqet,
Për të t’frenuar nga gjunahet,
Që kurrë nuk don t’i lësh.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP