Vula e fundit

>> Thursday, August 13, 2009

Kush mund ta thotë atë mrekulli
Me fjalët e botës që po kalon
Kush mund ta këndoj atë lavdi
Me nota të përherëshme të parajsës
Kush mund ta pikturoj atë bukuri vizëlluese
Mbi të gjitha manifestime
Kush mund ta krahasoj atë shkëlqim
Në mesin e të gjitha krijesave
 
Dhe retë që bën hije flladitëse
Dhe prifti I cili e puthi atë vulë
Dhe devetë të udhëhequra nga tregëtia jote
Dhe hëna e ndarë me vullnetin e Tij
Ka miliarda zemra që ndërtuan foletë e tyre
Ka miliarda shpirtëra që gjëten pushimin e tyre
Me veprat e tua që ushqejnë besimin tonë
Me emrin tënd që shëron grykësinë tonë
Fahredin SHEHU

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP