Katër fryte

>> Friday, August 07, 2009


Mona është mbarsur nga jashtë
Mban katër fryte femrore
Mes gëzimit të sajë dhe Viktorit qëndron
Në të zeza mbeshtjellur
Me rrudha në fytyrë
Trupkërrusur Frika
Që mbolli farë gjembore
Në truallin prej humusi
Eshtrash të thyer të shpresave virgjine
Ajo frikë ka nga mjeku
Një vrasës embrionesh
Dhe gëlltit lotët e ngurtësuar si gurë gocani


Fahredin SHEHU

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP