Iftari 4

>> Tuesday, August 25, 2009


Kënaqësinë shpirtërore urdhorini e shijojeni


Në sofrat e begative me bereqerin e Zotit


Zoti për të mirat e Tij thotë: kërkoni


Në mëshirën e Tij, duke e derdhur lotin


Duke qarë nga kënaqësia e bereqetit


Të zbritur në sofrat e iftarit të Ramanzanit


Dhe po nga kënaqësia shpërthen të qeshurit


Se kaluam edhe këtë ditë pranë njëri tjetrit     
Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP