Iftari 8

>> Saturday, August 29, 2009

 
Hevzi ZEQIRI
 
Gjysmëhëna në qiell
Mjegullat rradhë rradhë
Shiqojnë drejtë agjëruesve
Dhe u thonë një fjalë:
O robër të Zotit jini të sinqertë
Bëhuni të mirë e rroni për jetë
Në xhennetet e Krijuesit
I Cili ju begatoi
Jua shtoi bereqetin e një gjë ju mësoi:
Respektoni plakun
Ndihmojini të varfërit
Gëzohuni iftareve
Kurrë të mos harroni të varfërit
Mendoni për bonjakët
Që nuk i kanë në sofër
Të dashurit e tyre që i lindën
Jepni për ta nga pasuria juaj
E në mos
Së paku në lutje të mos i harroni

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP