ISLAMI I GJERË SA GJITHËSIA PA SKAJ

>> Tuesday, May 25, 2010

Jashar GASHI

Islami i gjerë sa gjithësia pa skaj,
Kurani anije kozmike që më ndriçon
Nëpër jetë të errët me dritën e saj.


Islami deti i thellë, pafund,
Kurani anije lundruese
Nëndetëse dhe mbi të

Islami ka një stacion por nuk ka fund.
Kurani anije bartëse e shpirtit tim
Që më bën dritë gjatë rrugës për amshim.

Islami rrugë e drejtë dhe e gjatë
Vetëm me një stacion
Ku shpirti ndalet dhe përgjithmonë qëndron.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP