Ku isha unë

>> Sunday, May 02, 2010

Besnik F. JAHA

I hodha erë lules, aty ishte aroma
I hodha krah zogut, aty ishte udhëtimi
I hodha ujë detit, aty ishte etja

I hodha dhe varrit, aty ishte vdekja
I hodha lot zisë, aty ishte pikëllimi
I hodha buzëqeshje dashurisë, aty ishte gëzimi
I hodha shpresë ëndrrës, aty ishte jeta
I hodha sy jetës, aty ishe ti
Të hodha sy ty, aty isha unë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP