Dijetarit të Ballkanit H.Jakup ef. Hasipi

>> Monday, March 09, 2009


Jetove për të mos vdekur
Gjithmonë në Zotin i mbështetur
Në paqë prijës i drejtë
Në luftë ushtarë i vërtet

Në namaz imam i denjë
Me shpirtë e deshte fenë

Vendasit nuk të dhanë vlerë
Bota të bëri rrespekt e nderë

Ishe mbrojtës i fesë dhe vatanit
Të quajtën dijetar të ballkanit

>>Rahmet pastë shpirti i tij
All-llahu e shpërbleftë
Me Xhennetin firdews<<
Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP