Dilni dhe hapjani zemrat

>> Wednesday, March 25, 2009


Nga Maja e devotshmërisë

Zbret bariu i luleve hyjnore

Me duqit në qafë

Me të nesërmet e ndritshme

Shenja e ballit dhe

Sytë e përlotur

Tregojnë shpirtin e tij të hapur

Kthehet njeriu i dashurive

Me buzëqeshjet në grusht

Dilni dhe hapjani zemrat ju lutem!


Mehas ALIJA

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP