Pse ka terr Palestinë?

>> Sunday, March 22, 2009


Terr pashë deri tani,
Po s'di pse zemra,
Zemra ka dritë Palestinë?
Ky zë që po të pyet
po më del nga fundi i zemrës sime,
me besim të plotë ndaj Allahut ,
me dashuri ndaj islamit dhe
respekt të madh ndaj
Pejngamberit s.a.v.s
Ishte terr gjer më tani ,
Nga trupi islam nuk shihej dritë,
Pos një pjese ku je ti në mes të zemrës së Islamit.........
Ti në atë vend
ku ra plumbi ku u derdh gjaku
ti o vëlla nga Palestina i ra në sexhde
Allahut të Madhëruar
o vëllai im......
o vëllai im ju dua
se po jepni dritë islamit ju dua,
ju dua Palestinë......
edhe në dheun e përgjakur ,
po edhe ne gjak të lagur nuk e harrove islamin Palestin

Zemra jote më ngre, Palestinë!

Ilir SALII, Kumanovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP