Hz.Fatimja r.a. bija e Muhammedit a.s.

>> Monday, March 02, 2009


Bija më e mire nga të gjitha bijat
Erë trëndafili nga dega e profetit
Ishte e pastër pa asnjë të metë
Gjithnji me zemër dhe besim të drejtë

Në mesin e grave ,s’pat më besimtare
E sinqert , e dashur dhe shumë krenare
Si ylli udhëheqës në tokë ndriçonte
Gjithnji e përulur All-llahun adhuronte

Në mesin e nënave ,ishte më e mira
E butë dhe e ëmbël, ishte nënë Fatimja .

Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP