ZEMRA QANË E SYRI LOTON

>> Monday, March 30, 2009


I madhë je ti O All-llah
Veç teje ska tjetër Ilah

Nqabe gjithë jemi rradhitur
Dhe në shpirtë shumë të mërzitur

Ca treshtuar janë saf saf
E të tjerër bëjnë tavaf

Nga sytë e tonë po rrjedhin lotë
Lamtumirë moj Qabe sotë

Në ty All-llahun lartësuam
Resulullahun lavdëruam

Në këtë botë nuk ka jetë
Pa All-llahun e vërtetë

Lotët rrjedhin pa u ndalë
Nga Qabja e shejtë duhet dale

Ah moj nënë sa jam mërzitur
Ti shumë mirë e paske ditur

Qaben Zoti e ka bekuar
Ah sikur mos t’isha larguar

Zemra qanë shpirti loton
Ndarja në shpirtë na lëndon.

(shkruar – ditën e fundit të UMRE-s)
27. prill 2005
Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP