Oj Rini...!

>> Monday, March 30, 2009


Oj rini...!

Mos vazhdo kështu,

duke menduar për argëtim,

për shëtitje dhe aventura.


Mos, oj rini...!

Mos braktisni vendin tuaj!

për të bërë një jetë

më të mirë në vend të huaj.


Mos, ju lutem, mos!

Oj rini...!

Ktheju fesë islame!

Që të jep dritë në shpirt.


Ktheju namazit, që të jep shpëtim!

Ktheju familjes që të pret!

Kthejuni nënave,

që për ju qajnë çdo natë!


Mos vazhdoni kështu!

Ju lutem, mos!

pendohuni sinqerisht tek i madhi Zot!

Zoti është mëkat-falës,mëkatet na i falë.


Kthehu, oj rini...!

kthehu në rrugë të drejtë!

Do gjejmë shpëtim

si në këtë botë

edhe në ahiret.

Allahu na shpërbleft

të gjithëve me xhenet...


Arta ALIJA

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP