Pejgamberit tim, alejhi selam

>> Saturday, March 28, 2009


Sikur të mundja të të afrohesha njëherë,
Do të ndjehesha si më i lumturi!
Shumë do të isha i falënderuar, përherë.
Do të kënaqesha së të kujtuari.

Sikur të mundsha të të shihja njëherë!
Të verbohesha pas atij shqimi, do’t doja.
Fytyrën tënde ta mbaja në kujtesë, përherë.
Asaj bukurie, itate madhështore t’i bëja!

Nder për mua do të ishte shumë,
Po t’ma thoje edhe një të vetme fjalë.
Në jetë t’më gurgullonte porsi një lum.
Me të të shuaja të madhin mall!

O ylli i bukur i bukurisë së Madhështorit,
Shtatë herë më urove, me Uratën tënde.
Dhe sa herë të tjera iu lute Mëshirëplotit!
T’më shihje mua, edhe ti e pate ëndje!


Mehas ALIJA

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP