A nuk ju shohin sytë

>> Monday, March 30, 2009


Vijnë pëllumbat

Me Dashurinë e Madhe

Bartur mbi vetulla

Hë, thoni se nuk u ha hije

Urë i bëhen mes kësaj dhe asaj

Për të kaluar brezat

Shpirtrat e këndellur n’respekt

Themel i bëhen gjaqet e kryet

A nuk ju shohin sytë


Mehas ALIJA

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP