Islami

>> Thursday, March 05, 2009


Ishte dita ime me fat...
Kur unë dola të shëtis pak
Ndjenjat e mia ishin në nivelin më të ulët
Edhe pse nuk kisha parandjenjën
Se do të më ndodhte diçka.
Ai udhëtim për mua ishte privilegj
Andaj duhej ta emëroja
Ngase ishte dita kur do të fillonte udhëzimi im
Dhe këtë histori do ta demostroja me pak fjalë.
Kur papritmas takova një shokun tim
I cili më ftoi të shkojmë dhe të dëgjojmë një ligjeratë
Nuk e paramendoja atë krenari që më kaploi,
Nuk e dija se kjo fe ishte kaq tërheqëse ...
Në atë moment zemra ime qante nga gëzimi ,
Derdhte lot aq sa mundej, sa që u shtrydh nga
Lotët të cilët ma pastruan rrugën time...


Valon ISENI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP