Më falë o botë

>> Wednesday, March 25, 2009


Isha njeri që shumë ëndërroja
Shumëherë për të tjerët fundosja
Por e di që nuk kisha gabim
dhe nuk ka urrejtje në shpirtin tim
Nata sado e errët që të jetë
Gjithnji fiton ai që ka të drejtë
Nëse për të vërtetën unë botës i falem
Do t’kaloj pengesat dhe nuk do të ndalem
Nëse është nevoja edhe vet kundër bestytnive
Po qoftë edhe shkurtë si vargu I poezive
Sado që të jetë ky varg pa kuptim
Un s’kërkoj arsye as turp për mendimin tim
Nëse më përqeshin pse e lus All-llahun
për ju dhe për mua
Dhe jamë gabim pse nënën fortë e dua
Më fal, nëse hidhërohesh oj botë
kur të të them se je si rrotë.

Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP