Duaja e motrës

>> Wednesday, March 11, 2009


Shehidit Abdulmexhid Shahinit


Pranë varrit në dunja
Po qan motra pë vëlla
Nga faqja lotin e ka pastruar
Me dua ia ka filluar

O All-llahu im i dashur
Më more vëllaun këmbë zbathur
Fale atë dhe mëshiroje
Me Xhennet Ti përgëzoje

Të dymbëdhjetat sa i mbushi
Vëlla më t’voglin pat motrushi
Nga granata u qëllua
Në tokë i vdekur u rrëzua

Unë Kur’anin kam lexuar
Dhe shumë sure kam mësuar
Po i këndojë një Ja’sinë
Dërgoja Zot Ti fluturim

Po të lutem o All-llah
Mëshiroje tim vëlla
Emri tij Abdulmexhid
Emëroje o Zot Shehid

Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP