Darvinit

>> Monday, June 29, 2009


Mallkimin e iblisit!
Helmin e Hipokratit!
Thembrën e Akilit!
Mëkatin e Kabilit!

Ti ma kujton mohimin e Allahut!
Kampet e përqendrimit, mallkimin e Iblisit!
Klithmat e Oto Bengos!
Nderin e muslimanëve!
Eugjeninë e të mjerëve!

Miliona njerëz të humbur të pasuan!
Miliona të tjerë të pafajshëm u vranë!
Miliona të tjerë sot e kësaj dite lëngojnë!
Pak të urojnë, e shumë të mallkojnë!

Për ty s’ka ferr, se as atë nuk e meriton!
Ti ishe kopil që të pasuan kopilët!
Ti ishe aq i sëmurë saqë e infektove të gjithë botën!
Aq mendjelehtë, sa për të vërtetë, pranove të kotën!

Ishe anglez, por shkatërrove sa Izraelitët!
Ishe evolucionist, i lindur diktatorë!
Burim i komunizmit, fashizmit e racizmit!
I dërguar i satanës për njerëzimin!

Të urrej unë dhe gjithë krijesat e tokës!
Pse vdiqe e nuk u bëre i pavdekshëm,
Të shihje se çka i solle njerëzimit, o i pacipë!
E të torturoheshe nga pasuesit e tu fanatikë!


Zejni MAZLLAMI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP