Pa ndërgjegje

>> Wednesday, June 17, 2009


E tërheq zvarrë atë pak ndërgjegje
Të plagosur me tremijë fishek mëkatesh
Me fuqinë e fundit fort më shtrëngon
Po si duket duhet ti them lamtumirë

Si da ja bëj pa të, si ta frenoj egërsinë brenda meje?
Do më vras koha në ballafaqimin e parë me të
Vitet fshijnë gjurmët e fundit që lash mbi dhe
Ndërgjegja ime e plagosur eja, kam nevojë për ty...

Argjend XHELILI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP