99

>> Sunday, April 25, 2010

Avni XHEMAJLI

Të katër stinët janë të Tij
Veriu, Jugu, Lindja dhe Perëndimi
Dhe gjithçka tjetër në Gjithësi
Qielli, Toka, Deti

Hëna e Dielli
Prehen në duart e Tij
Ai është i Plotfuqishmi
Krijuesi i Gjithësisë
I Pari pa fillim
I Fundit pa mbarim
99 emrat e Tij janë mrekulli
Urdhëri i Tij është: "Bëhu!"
Dhe gjithçka bëhet

E njeriu vallë ç'bën
Ngre prapë kokën lart
E mohon

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP