BISEDË ME VORRE

>> Tuesday, April 06, 2010


Muharrem Krasniqi-Plaku

Po shifet këtu një vorr i zi
Njerëzit po vijnë varg e vi
As unë vet nuk jam kah e di
Kush vjen mbas e kush po pri

Nëpër borë e nëpër shi
Këtu u kanë pru një nga një

Nëpër diell e nëpër hënë
U kanë pru ju të tonë
Tjetër rrugë nuk na kanë lënë
është detyrë herët a vonë

Ndoshta është bë edhe vajtim
Kemi pasë edhe tmerrim
Gjithnjë u kemi në kujtim
Dhe për ju kërkojmë shpëtim

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP