Çlodhu pak!

>> Friday, April 23, 2010


Valon ISENI

Mora një rrugë të pafundme
Nuk dija se ku do të arrija
Mundohesha të nxjerrë një përfundim

Por prap kot,gjithçka ishte misterioze për mua
Edhe shpresat të cilat më mbanin nuk kishin vlerë
Edhe ndjenjat të cilat më kaplonin nuk ekzistonin më
Sepse humba atë me të cilën orientohesha
Orientim i cili më drejtonte kah parajsa
Dhe më bënte të mundur që unë të krenohesha…
Eh,i gjori unë!Më në fund vendosa
Edhe pse gjatë gjithë atyre përpjekjeve të lodhshme
Vendosa që të ulesha dhe të çlodhesha shpirtërisht
Me mendimet që lehtsuan udhtimin tim!

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP