Mbulesa

>> Thursday, April 15, 2010

Bardha KQIKU

Ulur nga një distanc
më shikon ashtu me ironi.
Më gjykon pa drejtësi
mendon se higjabi është pengesa
ime për liri.

Nuk e sheh që unë vërtetë jam e lirë
dhe mbulesa tregon identitetin,
modestin dhe krenarin që kam.
Me atë pjesë që kokën e mbuloj,
është qelsi i lumturis që
unë fitoj.
Kënaqësin e Allahut dëshiroj,
edhe sikurse tërë njerëzimi të ma ndaloj ,
unë kurr nuk do e largoj,
Medito motër,atë që unë
ndjej është diqka që ëndërron.
Të bënë ta shikosh botën në një
kënd që ndoshta nuk e mendon.
Ti nuk je ajo qfar të tjerët thonë,
Ti je ajo që rregullin e Zotit e zbaton.

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP