Kurreshtarë!

>> Friday, April 30, 2010

Valon ISENI

Gjënë që kur e mendoj,ndjehem i vetmuar
Dua ta shkuli zemrën dhe ta hedhi me duar,
si nuk munda unë të jem i përgëzuar.
Ashtu si rasti i një mekasi
Sahabiu Sa’ad ibn Vekasi…

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP