E vërteta

>> Saturday, April 17, 2010

Hamid FETAHU

Marr një laps e marr një letër
Po shkruaj të vërtetën.


Këtë që nuk e di, e shoh,
Nuk po kuptoj, por e pranoj.

Çfarë të dëgjoj kur ai flet?!
Më i ditur jam unë vet.

Ku ta kërkoj atë që kurrë se gjeta;
Kush jam unë, kush më krijoi;
Pse marr frymë, pse jetoj?

Unë dhe ti:
E dimë kur është ditë, kur është natë;
Pse s’tregojmë kush është i vobektë
E kush i ngratë.

Ta pranoj çështë e vërteta:
Njëherë e humba pastaj e gjeta.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP