NGANJËHERË

>> Saturday, April 03, 2010

Avni XHEMAJLI

Ç’është jeta
Pyetje që shtruan
Dijetarë
Poetë
Filozofë
Shkrimtarë


Ndër shekuj
Me radhë
Ndër shekuj

........................

Është enigmë
Zbuloje
Dhuratë
Pranoje
Betejë
Fitoje
Mos e humb

Dhe ç’tjetër është ajo vallë

Herë hekur
Herë akull
Herë zjarr

Tërmet nën këmbë shpeshherë

E nganjëherë

Flakë në shpirt
E n’zemër zjarr
Është jeta
Nganjëherë

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP