Pendimi

>> Monday, April 12, 2010

Argjend ISENI

Isha i vetwm dhe i zemwruar ,
Ecja ngadal dhe i dwshpwruar.
Shihja pemwt e gjelbwruara,
Dhe meditoja pa pushuar.


E mendoja rrugwn e kthimit
Dhe prisja çastin e agimit.
Kwrkoja rrugwn e besimit,
Qw tw punoj sipas parimit.

Unw nuk gabova dhe u pendova,
E gjeta atw qw e kwrkoja.
Mu hapwn sytw dhe u gwzova,
Jam i lumtur qw shpwtova.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP