Në Ty jam i sigurt

>> Saturday, July 11, 2009


Asgjë pa dëshirë
Nuk më imponove
Por prap pa dhuntin tënde
As lapsin s'di ta mbaj në dorë
Prandaj në Ty jam i sigurt
Se je vetëm Një Allah xh.sh.
I pakrahasueshëm
Në krijimtarinë hyjnore
Dhe besimi im aty
Nuk ka aspak dyshim!

Adnan AMETI

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP