Allah

>> Sunday, February 22, 2009


Albulena BAJRAMI


O Allah, el Adhim,

Zemrën time e udhëzove,

Më nderove me iman,

Shpirtin tim e qetësove.


Unë kur të besoj,

Të besoj me shpirt

Të përkulet trupi im,

Zoti im për çdo ditë.


Të nënshtrohem me vullnet,

Këtë e kam për qëllim në jetë.

Të shpëtohem para Teje,

Dhe të pritem në Xhenet.


Ti je Zoti i lehtësisë,

Që lehtëson përherë,

Je Krijuesi i mirësisë,

Që dhuron pandërprerë.


Ti për mua je Es-Samed,

Je El-Vahid i vërtetë,

I përsosur je në shpirtin tim,

Err-Rrahman dhe Err-Rrahim.


Ti je hair për jetën tonë,

Ti je Zoti që na do,

Në çdo kohë i Madhëruar,

Qofsh o Allah i Lartësuar!

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP