Kur e dite…

>> Wednesday, February 11, 2009


Adnan AMETI


Kur e dite se nga dheu
Allahu i madh t’ka krijuar
Pse pallate të mëdha
N’këtë botë ke ndërtuar

Kur e dite se
Do të shkelesh nën dhe
Pa drejtësitë ndaj tjerëve
Pse kurr nuk i le

Kur e dite
Se trupi yt
I është premtuar tokës
Pse ti me qëllim
Me të kqija ngopesh

Kur përfundimisht ke kuptuar
Se kthimi n’tokë është hak
Përse fare s’ke menduar
Që injorancës ti vëndosh kapak.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP