Hamd Zotit

>> Monday, February 02, 2009


Adnan Ameti

Fillim s’ka , kush s’e di
I din të gjitha që ne si dimë
Ditë, javë, muaj e stinë
T’qenë e t’pa qenë i përfshinë
I përsosur n’çdo aspekt
Plotë mëshirë dhe shumë I rreptë
Shumë të pakta janë këto fjalë
Për t’madhin Zot që na ka falë
Prandaj n’qiell ,n’tokë e në ujë
Secila krijesë
Hamd- in ndaj Zotit
Mos t’a le n’harresë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP