I LARTËSUARI IM

>> Saturday, February 14, 2009


O I Lartësuari im
Mos lejo t’më mashtroj suksesi
E as humbja t’më shpie n’dëshprim
Dhe gjithmonë më përkujto
Se humbja I paraprinë suksesit tim

O I Lartësuari im
Më mëso se toleranca është
Forca e shpirtit tim
Dhe gjithmonë më përkujto
Se hakmarrja është gabim

O I Lartësuari im
Nëse më merr pasurinë
Të paktën më jepë shpresë
Nëse më jep sukses
Më jep forcë ta përballoj humbjen
Nëse më merr shëndetin
Më forco besimin
E të them shehadetin

O I Lartësuari im
Kur njeriut ti gaboj
Më ndihmo ti kërkoj falje
E kur ata në mua gabojnë
Unë ti fali,kurse Ti mëshiroj

O I Lartësuari im
Nëse ndodhë që unë të gabojë
Dhe Ty të lë n’harresë
Ti mua mos më harro
Se pa ty nuk ka shpresë.


Adnan AMETI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP