Etja

>> Sunday, February 08, 2009


Hamdi Nuhiju


Ne vlugin e madh te varferise,

Ku çapraiset mendja dhe leshojne ndjenjat,

Aty ku sinteza e dashunise nuk ka frikë,

Ne ty shuaj etjen...


Poezia qe vizatohet nga shpirti,

Nuk ka emer, nuk eshte Islam,

E as jete, as vdekje,

Eshte pershperitja e engjullit Xhibril...


Sa me shume shuaj etjen,

Eshtohem me ty,

Keshtu qe natyra njerezore,

Te mos ngopet deri n`Amshueshmeri..


Shadervani i ndjenjave te mia,

Rrjedh si jeta ne gjurmet e dashurise,

Femije e i rritur ne kraharorin tend,

Te jem me ty deri ne Amshueshmeri...

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP