Rinia

>> Friday, February 27, 2009


Albulena Bajrami


Shprehem pak për këtë Islam

i drejtohem rinisë tonë,

dalëngadalë kjo fe po na humbet

nga dora të na ik e kemi lënë.


Po na duhet Islami i forcuar

thërras për musliman të bashkuar,

thërras tek rinia e sinqertë

Islamin e bekuar që e kanë prioritet.


Po na udhëheqin sot tiranët,

fenë Islame po na luftojnë,

me ligje dhe rregulla të pandershme

duan jetën të na drejtojnë.


S’i ka hije muslimanit,

të dorëzohet kurrë në jetë,

ndihmëtar e ka Allahun

dhe udhëheqësin Muhamed (alejhi selam)


Jemi umeti i kësaj kohe

zemrat e pathyeshme t’i kemi,

luftëtar për Allah

dhe për Islam që të jemi.


Me pendë e gjuhë të veprojmë

me shpirt e jetë të luftojmë,

ta di bota që ne jemi umeti

që padrejtësitë nuk i durojmë.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP