Kisha dashur

>> Friday, February 06, 2009


Adnan Ameti

Kisha dashur të kam shkollë
Dhe diplomë me përvojë
Fortë për këtë do t’isha krenarë
Me njohuri mahnitëse e dijetarë

Ose të kam nji zanatë
Me se mund mirë t’punohet
Dhe s’do t’më kishë ardhur keq
Kur punohet le t’fitohet

Mirë po unë shoh nga nji kënd tjetër
Dhe krejtë ndryshe unë punojë
Edhe këtu nuk e kam keq
Por Xhennetin dua t’fitojë

Për këtë ja, unë jam vetëm poet
Që në vete kam këtë dhunti
Të lartësoj fenë time të drejtë
Dhe All-llahun lartmadhërinë e Tij

Dhe pas titujve unë nuk vrapoj
E as para që të fitojë
Pres nga Zoti i Lartmadhërishëm
Dhuratën më të mirë t’pranojë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP