Këto janë plagët e mia

>> Thursday, February 05, 2009


Adnan Ameti


Ky gjak që po rrjedh
Është gjaku im
I njejtë është nëse ke hasë
Me gjakun e qerbelas

Po ky gjak ka rrjedh
Edhe në një tjetër vend
Nga një vëlla i imi
Vëlla musliman-Çeçen

500 vjetë me rradhë
Ka rrjedh ky gjakë pa ndal
Edhe nga një vëlla i imi
Vëlla musliman-Turku Osman
Që me vite luftuan
Për DIN e IMAN

Dhe nuk ndalet
Vazhdon , po rrjedh
Edhe në Kosovë u derdh
Nga një vëlla I kombit tim
Vëlla musliman- Shqiptar
Që deshtën ta zhdukin
Mos ta lënë as për fare

Nvazhdimsi po rrjedh pa ndal
Në çdo kohë, në çdo stinë
Po derdhet edhe atje
Ku muhammedi a.s tha
T’kërkojmë diturin
Po, po në çdo vend
Pra edhe në Kinë,
Por sot më së shumti
Po rrjedh në Palestinë
Nga një vëlla i imi
Vëlla musliman-palestinezë
Aty është çdo gjë duke u ndezë

Pa ndal po rrjedh gjak
gjak i kuq, që tokën e zezë po lagë
muslimanët po rëdon me plagë
n’varrezat që u veshën me të bardhë
shehidat rradhiten pa ndalë
Me fuqin e Zotit të madhë
ISLAMI dot qëndroj në ballë.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP