Rruga me plagë

>> Sunday, February 15, 2009


U nisa për në një rrugë,
me një copë buk,
në dorë
nuk dija si ta emroja këtë rrugëtim.
Rruga ishte plot puse dhe
në secilin që kaloja rrëzohesha
duke rrëshqitur dhe
mirja plagë të rënda
të cilat po i ruaja si dosje pa e
ditur se Allahu i din të gjitha këto.....
duke rrëshqitur në safarin e butë
kjo rrugë më çonte drejt
e në ferrin e xhehenemit....
Po jo, jo ,jo...
Derisa të jenë gjall këta musliman
e të më drejtojn në rrugën e duhur
bash me islamin dhe
do filloj të mi shërojë plagët ......
unë e kuptova të vërtetën dhe
fillova duke iu lutur Allahut ,
të Gjithmëshirshmit,
falësit të botrave nga i cili falje
dhe ndihmë kërkojmë......
Unë kërkova faljen dhe gjeta atë ,
Andaj kërko falje dhe ti faljen,
jam i bindur se edhe ti do e gjesh atë...

Kërko faljen se do ta gjesh atë....

Ilir SALII - Kumanovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP