Besimi

>> Thursday, February 19, 2009


Besimi është lidhja
Mes mua dhe Krijuesit
Kjo s’shprehet me gojë
As me bindje të mbrendshme

Besimi përmbush zemrën
Dhe le gjurmat pas
Si dielli rrezet
E lulet aromën

Besimi mbjellë
Frikërespektin ndja Krijuesit
Me vetëdije t’plotë
Ndaj madhështis së Tijë

Veprat e mira
Që pastrojnë shpirtin,
Pastrojnë zemrën
e të mbajnë në jetë

janë gjurma t’besimit
si pema
që jep frute e freski

Adnan Ameti

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP