Pyetu

>> Sunday, February 08, 2009


Adnan Ameti

Çdo ditë dëgjonë lajme të reja
Vetëm shkon e përmirësohet gjendja
Njerëzit shkojnë para me dituri
Dhe pyetu ku e fitojnë, si ta merrë mendja

Gjitha bukuritë i shehë në këtë botë
Njerëzit garojnë që t’fitojnë çdo ditë
Gjithçka sheh është e kaluar dhe e kotë
Dhe pyetu kush ti ka falë sytë

Shumë gjëra t’bukura n’vitrina i sheh
Por kokën shpesh duhet ta ktheshë
Miliona rrugë vetëm nji e drejtë
Dhe pyetu si do ta thyesh n’jetë

Kush krijoi, diellin dhe qiejt
Kush na i sjelli ujin dhe drurin
Vëndo tash dorën në zemrën që rrahë
Dhe pyetu kush dirigjonë me trurin

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP