E kujt është PALESTINA

>> Monday, February 09, 2009


Adnan Ameti

Ja Omer, ja Omer
Halife i muslimanëve
E kujt është Palestina
Çështë ky zë i kambanëve

Në vitin 636 ti luftove
Me 1500 shehidë
Palestinën çlirove

Një pyetje atëherë të dhanë
Palestinën kujt me ja lanë

Me pergjigje si shpatë e mprehtë
Palestina është e shenjtë

Palestina s’guxon me u nda
Çdo musliman këtu hise ka

Muhammedi Mekken se ndau
Dhe pati shumë të drejtë
Si Mekka , edhe Palestina
Për muslimanët janë të shenjtë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP