Ebu Bekri r.a.

>> Monday, February 09, 2009Adnan Ameti

I qetë dhe i sinqertë
Shumë i ndershëm
Besnik dhe i drejtë

Karakteri i tijë i fortë
Që moti e pati tretë
Lakminë për këtë botë

Inteligjenca e tij e mprehtë
I dha besimin e drejtë

Ndër të parët besoi
Muhammedin alejhi selam
Me shumë kujdes e ndihmoi
Jetën e përkushtoi n’Islam

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP