LAVDËRUAR QOFTË ZOTI

>> Monday, March 29, 2010

Avni XHEMAJLI

Vdes përnatë
Zgjohem përditë
Dhe shoh mrekullinë


Vdes përnatë
Zgjohem përditë
Që 25 vite rresht
Shoh mrekullinë

Lavdëruar qoftë Zoti
I Plotfuqishmi
Krijuesi i Gjithësisë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP