Premtim

>> Wednesday, March 24, 2010

Vehap S. KOLA

Të kam premtuar
Të jam betuar, zotuar të jam njëmijë herë
Se i yti është qielli
Ta shkosh në flakë, në det ta kredhësh
Muzg e agim


Të jam betuar njëmijë herë
Tokën ta bësh shtrat, është e jotja
Dhe çdo diell-lindje, ta mbledhësh topth
E t’ua falësh yjeve për lojë

Të kam dhënë fjalën
Se të thjeshtë do ta gjesh shtëpinë time
Me pak dhé për t’u unjur
Dhe pak qiell mbi krye

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP