Me muzgun

>> Sunday, March 28, 2010

Vehap S. KOLA

Me muzgun,
Bie shi në mua dhimbja
Prej luginash të fshehura në të djeshmen


Dhe mbi drurë të ngrirë
Me sy zogjsh
Vështroj ngrysjen kokulur të horizontit

Me muzgun ndaj shtëpinë
Që pyjet e ngrenë me duar pishash
Dhe qielli me flokë resh e mbulon

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP